به روز شده در تاریخ ۱۶ دی ۱۴۰۱، ساعت ۱۶:۳۵
خدمات تحصیل در خارج ویژه آن دسته از افرادی است که قصد دارند تحصیلات خود را در دانشگاهی خارجی ادامه دهند. بسیاری از ایرانیان و دانشجویان رشته های مختلف دانشگاهی، توانایی پرداخت هزینه های زیاد مشاوره تحصیلی را ندارند. در این قسمت تلاش داشته ایم با ارائه خدمات موردنیاز راه را برای شما هموار کنیم.
خدمات قابل ارائه
کلیه سرویسهای موردنیاز برای اعزام به خارج و همچنین مهاجرت تحصیلی دانشجویان ایرانی و فارسی زبان در سراسر جهان قابل انجام است:
💡 مشاوره انتخاب رشته و دانشگاه
درخواست مشاوره رایگان
پرسشهای پُر تکرار
بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی ایرانیان کجاست؟
این سئوال یکی از پرسشهای مهم بسیاری از متقاضیان مهاجرت است. در پاسخ بایستی عنوان نمود که به طور کلی کشورهای جهان برای مهاجرت را میتوان به دو گروه کشورهای پیشتاز همچون آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، دانمارک، سوئد، سوئیس، سنگاپور و همچنین کشورهای ارزان مانند یونان، نروژ، یونان، قبرس، برزیل تقسیم که در انها هزینه تحصیل رایگان یا کم است، تقسیم بندی کرد.
چه مدارکی برای مهاجرت تحصیلی نیاز است؟
با توجه به اینکه در روند بررسی مهاجرت تحصیلی شما، دولت و دانشگاه کشور مقصد بایستی نسبت به همه جوانب صدور روادید اطمینان کامل کسب کند، مدارک کامل و معتبری را از شما درخواست خواهند کرد:
- مدارک هویتی: گذرنامه، شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج متاهلین
- مدارک دانشگاهی: دانشنامه، ریزنمرات، رزومه، توصیه نامه
- مدارک کاری و مالی: سوابق کاری، بیمه، تمکن و حامی مالی
- مدرک زبان: ارائه گواهینامه معتبر مورد نظر دانشگاه مقصد
تحصیل در خارج چه هزینههایی دارد؟
هزینه آزمون زبان، حق الترجمه مدارک، هزینه درخواست پذیرش (Application Fee) و شهریه مربوطه، هزینه درخواست ویزا، اثبات تکمن مالی، هزیه سفر و اقامت بخشی از موارد مهم در این مسیر است. باید اشاره کنیم که مبلغ پرداختی برای مهاجرت تحصیلی بسته به کشور، دانشگاه و نوع تحصیل متفاوت است.
مراحل خدمات تحصیل در خارج شامل چه مواردی است؟
برای این کار بایستی به ترتیب شش مرحله زیر انجام شود:
- انتخاب رشته تحصیلی
- بودجه ریزی و هزینه بندی
- انتخاب کشور مقصد
- آماده سازی مدارک
- درخواست پذیرش
- دریافت پذیرش
روند مهاجرت تحصیلی چقدر زمان میبرد؟
به طور معمول روند متوسط صرف زمان برای این کار بین ۶ تا ۱۲ ماه است. این میزان بسته به شرایط فرد در تهیه و آماده سازی مدارک، در اختیار داشتن توان مالی و سایر موارد متفاوت است.
فهرست قوانین دانشجویان خارج
کلیه قوانین فهرست شده در زیر از پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات کشور دریافت شده است. این پایگاه متعلق به روزنامه رسمی کشور و وابسته به قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران است که وظیفه دارد طبق ماده سوم قانون مدنی کلیه قوانین و مقررات را در اختیار عموم ایرانیان قرار دهد. در بخش مجموعه قوانین آموزشی، فصل اختصاصی فصل دوم، مبحث هفتم گفتار ششم به طور اختصاصی به دانشجویان ایرانی خارج از کشور تعلق دارد. علاوه بر آن تارنمای معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز این قوانین را منتشر میکند. اداره کل امور دانش آموختگان نیز یکی دیگر از متولیان قوانین و بخشنامههای این حوزه است.
- قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور
- اعزام دانشجویان آزاد به خارج از کشور با هزینه شخصی
- ضوابط و مقررات ارزشیابی بعد از سپتامبر۲۰۱۳
- استعلام مدارک تحصیلی به صورت الکترونیکی
- ارسال ارزشنامه_های آماده از طریق پست
- تصویبنامه در مورد کاهش مشکلات دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور
- تصویبنامه در خصوص تعیین مقرری ارزی دانشجویان بورسیه شاغل به تحصیل در خارج از کشور
- آیین نامه تاسیس موسسات و شرکتهای خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور
- قانون اصلاح ماده (۳) قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور«مصوب ۱۳۶۴»
- تصویب نامه راجع به تعیین نرخ ارز تحویلی به دانشجویان
- رأی شماره۸۵۰ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری درخصوص ابطال بند (ج) ماده۳ آییننامه نحوه ادامه تحصیل دانشجویان در خارج از کشور با هزینه شخصی
نظرات