به روز شده در تاریخ ۸ دی ۱۴۰۱، ساعت ۰۷:۵۳
در این نوشته قصد داریم به روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز Tehran Times بپردازیم و آن را به صورت کامل بررسی و معرفی نماییم. این روزنامه یکی از روزنامه های انگلیسی زبان ایران در کنار روزنامه هایی مانند ایران دیلی و ایران نیوز می باشد. در سال ۱۳۵۹ روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز Tehran Times شروع به انتشار نمود. موسسه اطلاعات پیش از انقلاب متولی گری این روزنامه را که با نام Tehran Journal منتشر می شد بر عهده داشت.
موسسه اطلاعات پیش از انقلاب و در سال ۱۳۳۱ اولین نسخه از این روزنامه را منتشر کرد. روند نشر روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز Tehran Times پس از انقلاب نیز ادامه یافت. این روزنامه به اذعان بسیاری از روزنامه نگاران، ارزش خبری بالایی نیز دارد.
روزنامه مذکور در حال حاضر در ۱۶ صفحه رنگی منتشر می شود. صفحات روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز Tehran Times شامل موارد زیر است:
- صفحه اول
- Politics
- International
- Economy
- Energy
- International
- Analysis
- International
- Health
- Technology
- Science
- Life & Society
- World in Focus
- World Sport
- Sport
- Art & Culture
همانطور که از عناوین صفحات ییداست، تهران تایمز تلاش کرده موضوعات مختلف را پوشش دهد. مقالات سیاسی، بین الملل، انرژی، سلامت، تکنولوژی و ورزشی نگارش می شود. در سایر صفحات نیز تحلیل و بررسی های ارزشمندی از سوی سردبیران و روزنامه نگاران در اختیار خوانندگان این روزنامه قرار داده می شود.
نا گفته نماند که این روزنامه هم اکنون به سازمان تبلیغات اسلامی نیز وابسته است و خدمات آن از سوی این ارگان دولتی ایرانی ارائه می گردد.
پس از آن در بالا نگاهی به روزنامه و تاریخچه آن انداختیم، هم اکنون وب سایت آن را نیز بررسی می کنیم. وب سایت رسمی روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز Tehran Times دارای کیفیت مطلوبی است. طراحی مناسب، سرعت اجرای بالا، ساختار منظم و زیبایی ظاهری از ویژگی این وب سایت است. در نگاه اول و هنگام ورود به این پایگاه اطلاعاتی با صفحه ای مشابه زیر روبرو می شوید.
همانطور که در تصویر مشاهده می شود، اصل روزنامه چاپی در سمت راست قابل دانلود است. تمامی صفحات روزنامه و به صورت رایگان در دو نسخه عکس و پی دی اف قابل دانلود می باشد. با انتخاب هر صفحه، عکس مربوطه تغییر یافته و می توانید آن را بارگزاری کنید. ضمناً در قسمت Archive نیز به نسخه های قبلی دسترسی خواهید داشت.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، امکانات تعبیه شده در منو مشخص شده است. در بخش شبکه های اجتماعی می توانید صفحه روزنامه تهران تایمز را در فیسبوک و توئیتر دنبال کنید. در بخش سایر امکانات نیز RSS، منوی اصلی و امکان جستجو در سایت در نظر گرفته شده است. منوی اصلی وب سایت نیز شامل مواردی است که در بالا قابل رویت است.
در انتهای این وب سایت بخش جالبی قرار دارد. این قسمت که با نام Multimedia نامگذاری شده است شامل عکس و فیلم برگزیده است. وقایع مهم روز ایران و جهان به انتخاب سردبیر در قالب عکس و فیلم قرار داده می شود. در قسمت عکس با کلیک بر روی فلش پیش برنده، می توانید سایر عکس های روز را نیز مشاهده فرمایید.
تبلیغات، مقالات پر بازدید و مقالات به انتخاب سردبیر، سایر بخش هایی است که در سایت قرار دارد. قطعاً با توجه به کیفیت این روزنامه، مطالعه آن برای کلیه فعالان حوزه زبان مفید خواهد بود. مترجمان ایرانی می توانند با سبک نگارش انگلیسی آشنا شوند. زبان آموزان قادر به تقویت واژگان انگلیسی و شیوه نگارش هستند. زبان شناسان نیز قادر به تحلیل بحثت های زبانی هستند.
نظرات