به روز شده در تاریخ ۲۲ آذر ۱۴۰۱، ساعت ۰۸:۳۷
سئوالات متداول آزمون زبان انگلیسی تولیمو را در این بخش پاسخ خواهیم داد. آزمون زبان انگلیسی پیشرفته TOLIMO در سالهای اخیر علاقمندان زیادی یافته است. در بخش زیر تمامی سئوالاتی را که برای هر شرکت کنندگان ممکن است پیش آید پاسخ داده ایم.
فهرست مطالب
تولیمو چه نوع آزمونی است؟
تولیمو TOLIMO مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization به معنای آزمون زبان سازمان سنجش ایران می باشد. این آزمون با هدف بومی سازی آزمونهای زبان انگلیسی طراحی شده است.
این آزمون اعتبار بین المللی آزمونهای تافل و آیلتس را ندارد و تنها در ایران دارای اعتبار است. مدرک صادر شده برای آزمون تولیمو TOLIMO در خارج از ایران اعتبار ندارد.
آزمون تولیمو شامل چه بخش هایی است؟
آزمون زبان سازمان سنجش کشور دارای چهار بخش زیر می باشد که در دو دفترچه ارائه می شود.
دفترچه شماره یک:
بخش نوشتاری writing آزمون که بایستی در مورد موضوعی توسط شرکت کننده متنی نوشته شود. این بخش دارای نمره انحصاری و جداگانه می باشد. موضوعات این نوشته دامنه وسیعی از موضوعات را در بر می گیرد.
دفترچه شماره دو:
این دفترچه شامل سه بخش می باشد. بخش سئوالات شنیداری در این قسمت گنجانده شده است. سایر بخش ها شامل ساختار و نوشتار زبانی، خواندن و درک مطلب و درک مطلب شفاهی می باشد.
به چند سئوال در این آزمون بایستی پاسخ دهیم؟
در دفترچه شماره یک، تنها یک موضوع برای نگارش writing وجود دارد. در دفترچه شماره دو هم مجموعاً ۱۴۰ سئوال در قالب سه بخش وجود دارد. تمامی سئوالات دفترچه شماره دو چهار گزینه ای هستند.
یخش شنیداری Listening به چه لهجه ای پخش می شود؟
بخش سئوالات شنیداری listening به دو لهجه بریتانیایی و آمریکایی پخش می گردد. فایل شنیداری از بلندگوی سالن و تنها یکبار پخش می گردد.
آیا امکان شرکت در آزمون الکترونیکی تولیمو وجود دارد؟
سازمان سنجش، اخیراً اقدام به ثبت نام در آزمون الکترونیکی کرده است. تنها تفاوت نسخه الکترونیکی و سنتی در موارد زیر است:
۱ – شنیدن فایل بخش شنیداری از طریق هدست بجای بلندگوی سالن
۲ – پاسخ به سئوالات چهارگزینه ای در نرم افزار آزمون
۳ – تایپ سئوال بخش نوشتاری writing بجای نوشتن آن بر روی برگه
در سایر موارد هیچ تفاوتی بین این دو نسخه از آزمون وجود ندارد.
چطور بایستی در آزمون تولیمو TOLIMO ثبت نام کرد؟
برای ثبت نام در آزمون زبان انگلیسی سازمان سنجش آموزش کشور بایستی به وب سایت این سازمان مراجعه کرد. در وب سایت سازمان سنجش امکان ثبت نام وجود دارد. تمامی روند ثبت نام در آزمون الکترونیکی بوده و نیاز به مراجعه حضوری به جایی را ندارد.
منابع آزمون تولیمو چه کتابهایی هستند؟
سازمان سنجش آموزش کشور تاکنون اقدام به معرفی منبعی خاص برای این آزمون زبان نکرده است. اما به اذعان کارشناسان، این آزمون شباهت بسیار زیادی به آزمون تافل TOEFL دارد. تمامی منابع اعلامی برای آزمون تافل برای این آزمون نیز مفید است.
آزمون در چه شهرهایی برگزار می شود؟
ثبت نام در آزمون تولیمو در دوره های زمانی مختلف و به روش رزرو انجام می شود. در نتیجه شهرهای برگزار کننده در ماه های مختلف فرق دارند. به طور عمده شهرهای تهران، مشهد، اصفهان و کلان شهرها عمدتاً برگزار کننده آزمون هستند.
پاسخ به سایر پرسش های شماسئوالات متداول آزمون زبان انگلیسی تولیمو
آیا امکان تغییر زمان آزمون بعد از ثبت نام وجود دارد؟
تا پانزده روز پیش از آزمون امکان تغییر وجود دارد. انصراف از آزمون مقدور نیست و وجهی مسترد نمی شود اما تغییر امکان پذیر است.
کارت ورود به جلسه را جطور دریافت کنیم؟
معمولاً ۷۲ ساعت پیش از برگزاری آزمون، کارت ورود به جلسه از طریق سایت قابل دانلود است. پس از دانلود فایل کافی است آن را پرینت نموده و همراه داشته باشید.
چه وسایلی برای روز آزمون نیاز است؟
توضیحات تکمیلی این بخش در برگه ورود به جلسه وجود دارد. عمدتاً داشتن کارت شناسایی شامل کارت ملی یا پاسپورت کفایت می کند. ضمناً برای درج پاسخ سئوالات نیز مداد، پاک کن، تراش و خودکار مورد نیاز است.
همراه داشتن سایر وسایل از جمله الکترونیکی یا غیر الکترونیکی به داخل سالن اکیداً ممنوع است. توصیه می کنیم به دلیل ازدحام جمعیت در بخش امانتداری، از همراه داشتن این وسایل خودداری کنید.
نتایج آزمون کی اعلام می شود؟
نتایج آزمون زبان انگلیسی سازمان سنجش، معمولاً ۳۰ تا ۴۰ روز پس از تاریخ برگزاری اعلام می شود. اعلام نتایج نیز منحصراً از طریق سایت آزمون انجام می شود.
کارنامه آزمون به طریق به دست ما می رسد؟
کارنامه آزمون تولیمو TOLIMO همزمان با درج در سایت، از طریق پست نیز به آدرس داوطلب ارسال می گردد. کارنامه پستی به صورت رنگی و ممهور به مهر سازمان سنجش آموزش کشور می باشد.
روش نمره دهی در آزمون تولیمو به چه صورت است؟
نمره درج شده در کارنامه شامل دو نمره است. نمره بخش نوشتاری یا writing که از دامنه ۱ تا ۶ است. و نمره بخش دوم که به صورت میانگین ضربدر ۱۰ محاسبه می شود. نمره نهایی بخش دوم ۳۱۰ تا ۶۷۷ است. در تفسیر این نمره اعلام شده است که نمره بالاتر از ۶۰۰ عالی، نمره ۵۲۰ تا ۵۹۹ خوب، ۴۸۰ تا ۵۱۹ متوسط، و کمتر از ۴۷۹ ضعیف محسوب می شود.
نظرات