ترجمه تضمینی با قیمت مناسب

×

موسسه عصر زبان-ارائه دهنده خدمات ترجمه تخصصی مقاله،متن کتاب،ISI و مرکز زبان های خارجی

در این بخش می توانید آخرین اطلاعیه های موسسه را مطالعه نمایید. سامانه جامع ثبت سفارش آنلاین راه اندازی شد. امکان پرداخت آنلاین با تمامی کارت های عضو شتاب فراهم شد.

ترجمه تخصصی

موسسه عصر زبان

با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

مضرات استفاده از کتابهای کمک آموزشی زبان انگلیسی

تاریخ انتشار: 

به روز شده در تاریخ ۱ آبان ۱۳۹۸، ساعت ۱۸:۴۰

مضرات استفاده از کتابهای کمک آموزشی موضوعی است که در این یادداشت به آن خواهیم پرداخت. سالهای متمادی هست که این معضل بزرگ گریبان دانش آموزان ایرانی را گرفته است. سوداگران آموزشی و مافیای کتابهای کمک آموزشی در کل نظام آموزشی کشور رخنه کرده و هزاران میلیارد تومان سالیانه از بودجه خانواده ها را می بلعند. با ما همراه باشید تا این پرونده مخوف را بازگشایی کنیم.

مضرات کتابهای کمک آموزشی

تاریخچه مختصر آموزش مدرن در ایران

در تاریخ ۲۵۰۰ ساله سرزمین ایران، عمده پادشاهان و حکومت های حاکم بیش از آنکه دغدغه آرامش، آسایش و رفاه عمومی داشته باشند به فکر کشورگشایی و امیال و آرزوهای خود بوده اند. به طوری که بسیاری از جنگ های طولانی مدت بر کشور تحمیل و دود آن تنها به چشم مردم و عوام رفته است. در اثنای جنگ نیز این رعیت بوده اند که حنگیده اند و فرماندهان تنها مدال افتخار گرفته اند.

یکی از جنگ های تحمیل شده به کشور جنگ های ایران و روس می باشد. در دربار قاجار شخصی به نام عباس میرزا که ولیعهد و شاهزاده قجری بود فرمانده سپاهیان ایران در مقابل روس ها را به عهده داشت. وی که از بهترین نیروهای خادم مردم در درازای تاریخ ایران بوده است علیرغم تلاشهای فراوان موفق نشد کشور را به پیروزی برساند. در پی شکست های ایران از روس وی تصمیم به بازسازی و انجام اصلاحات بلند مدت گرفت. یکی از خدمات ارزنده وی اعزام دانشجو به خارج و توجه به آموزش مدرن در کشور بود.

حاصل تلاش های او بعدها به تاسیس دارالفنون در ایران منجر شد. دارالفنون نهایتاً در سال ۱۲۳۰ خورشیدی برابر با ۱۸۵۱ در تهران پایتخت قاجاریه افتتاح گردید. در پی این تاسیس که در واقغ اولین دانشگاه مدرن در ایران بود، حسن رشیدیه ملقب به پدر فرهنگ و آموزش جدید در ایران اولین مدارس مدرن را تاسیس نمود. مدارس بنیان گذاشته شده توسط او در واقغ بساط مکتب خانه های قدیم را به مدرسه هایی به معنای امروزین تبدیل نمود.

مافیای کتابهای کمک آموزشی در ایران

در این مدارس کتابهای آموزشی از سوی هیئت مدیران و معمان تالیف و تدوین می شد. بعد از این وقایع عده ای از دانش آموزان که تاب و توان راه سخت آموزش را نداشتند با توسل به روش های متقلبانه در پی پیدا کردن راه های میانبر بودند. کتابهای حل المسائل راه را به مدارس کشور باز کرد. 

حجم بازار کتابهای کمک درسی

بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان

طبق اعلام معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش سه دلیل عمده برای این بازار وجود دارد:

  1. مافیای کتابهای کمک آموزشی و رخنه در بین معلمان و مدیران آموزشی
  2. اقبال معلمان برای اینکه به این روش کار خود را در کلاس درس ساده نمایند.
  3. بی مسئولیتی والدین و عدم توجه به آموزش دانش آموزان خود

طبق آخرین یافته های علمی هیچ رابطه منطقی بین موفقیت دانش آموزان و استفاده از کتابهای کمک آموزشی وجود ندارد. این کتابها آموزش مازاد به دانش آموزان تحمیل می کنند و بسیار مضر هستند. 

کتابهای آموزش زبان انگلیسی دانش آموزان طوری تدوین شده است که نیاز به هیچ کتاب کمک آموزشی وجود ندارد. در صورت استفاده از کتابهای کمک آموزشی توسط دانش آموز سطح واژگان و دستور زبان در وی به طور بی برنامه ای بالا رفته و در مقاطع بعدی با مشکل مواجه می شود.

مضرات استفاده از کتابهای کمک آموزشی بر هیچ کس پوشیده نیست. مدیران آموزشی کشور و وزارت آموزش و پرورش بایستی برای این مشکل فکری بکنند و امیال و آرزوهای خود را مقدم بر منافع دانش آموزان کشور ندانند.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
خیلی بدبدمتوسطخوبعالی (No Ratings Yet)

نظرات